Wat wij doen bij dierenkliniek Auwerda in Den Haag

Dierenartspraktijk Auwerda behandelt katten, honden, konijnen en knaagdieren. Dankzij een volledig ingerichte en moderne operatiekamer (met gasnarcose- en bewakingsapparatuur) kunnen we tal van operaties uitvoeren. Daarnaast doen wij spreekuren, gezondheidscontroles en gebitsreinigingen.

Aan de balie

U kunt aan onze balie terecht voor de beste vlooien-, teken- en wormenmiddelen met het bijbehorende advies (minstens zo belangrijk!). En weet u dat we u kunnen helpen met een uitgebreid assortiment dieetvoeders voor verschillende aandoeningen van uw huisdier?

Daarnaast denken we graag met u mee bij allerlei gedrags- en zorgproblemen in het leven van uw dier. 

Zieke dieren

Dierenartspraktijk Auwerda behandelt katten, honden, konijnen, knaagdieren en vogels. We maken daarbij gebruik van oa. digitale röntgen-, echo- en bloedanalyse-apparatuur, Doppler bloeddrukmeting en een tandheelkundige unit. 

Voor operaties hebben we een modern ingerichte operatiekamer met gasnarcose- en bewakingsapparatuur. Na een operatie kunnen de dieren rustig herstellen in onze opnameruimtes met de oplettende en liefdevolle verzorging van onze assistentes. Zo is uw huisdier snel weer de oude.

Verder hebben wij een uitgebreide apotheek waar u direct de medicijnen voor uw huisdier meekrijgt. 

Ziek én gezond

Bij een bezoek aan de dierenarts denkt u misschien vooral aan een ziek dier of (vakantie) vaccinaties. Wij zijn echter ook een groot voorstander van een jaarlijkse gezondheidscheck. We merken dat veel beginnende aandoeningen bij huisdieren door de eigenaar niet worden opgemerkt omdat hij of zij de signalen niet registreert of niet goed kan interpreteren. Als ze echter tijdig door een dierenarts worden ontdekt en behandeld, zijn ze goed behandelbaar, soms zelfs levensreddend.

Wachtkamer Dierenkliniek Auwerda Den Haag